Join ons

Take away:
gerechten om mee te nemen en om te leveren

Zin om Italiaans te eten bij u thuis of op kantoor? Restaurant Mediterraneo biedt u zijn dienst take away beschikbaar in Brussel. U kunt onze gerechten bestellen, ofwel om mee te nemen, ofwel om te leveren.

Om mee te nemen

Alle gerechten van onze kaart en alle suggesties zijn om mee te nemen. U kunt het gerecht van uw keuze bestellen tijdens onze openingsuren. Aarzel niet ons ’s avonds te telefoneren, om na te gaan of we open zijn.

Voor het plaatsen van een bestelling kunt u ofwel ons contacteren, ofwel rechtstreeks naar het restaurant komen. In elk geval zullen wij alles in het werk stellen om u een snelle en doeltreffende service te bieden.

De leveringen

De leveringen gebeuren uitsluitend via de site Uber Eats. Al onze gerechten en suggesties zijn beschikbaar voor levering. Er is geen verplicht minimum voor een levering. De betaling gebeurt uitsluitend per kaart. U kunt van onze leveringsdienst gebruik maken tijdens onze openingsuren, ’s middags en ’s avonds.                                              

Vragen over onze take away dienst? Aarzel niet ze te stellen! U kunt ons contacteren of ons een bezoek brengen in ons restaurant in Brussel!

Top